Radku pokud za takovou cenu prodáváte tak mám zájem, nebo kde jste se s takovou cenou setkal? Je naprosto nereálná podle mě, opravdu přírodní jedinec je ceněný více než obyčejné žluté kterých jsou mraky ...
já také viděl na burze přírodního za 350kč ale nejsem chovatelem těchtoi opeřenců tak opravdu nevím jaké měl nohy ale dle mě byl přírodní.. můj pohled na ně je takový že se mě líběj pouze straky a žlutí, přírodní mě moc neokouzlil, ale každý má jiný vkus
Tak to koukám jak zjara, cenu přírodních sleduji cca půl roku, protože budu kupovat, takže kvalita ptáků asi nic moc nebo potřeboval chovatel nutně na pivo, že by tak cena spadla je mi divné, ikdyž možné je všechno.
Dobrý večer, poohlížím se po kakariki žlutočelý. Snad se povede. U klasiky jsem přírodního dlouhou dobu neviděl. Známý teď prodal přírodního za 800Kč, tudíž se přikláním k názoru, že je obrovský nedostatek těchto ptáků. Ovšem to byl kus, žádný žebrák. Robustní kakarici mě dostali naprosto po jedné návštěvě chovatele převážně austrálie po burze v Přerově. Každý pták je moc krásný, jen si k němu najít cestu.