Paskvily při psaní
Jinak zdravím p. Coneho a Sunf.
Názory na chov nějakého chovatele? z Horní Dolní nemusí být a nejsou vždy to pravé ořechové.
Budete mi oponovat, že od toho je diskuse, samozřejmě souhlasím, ale i diskutovat by se mělo trochu fundovaněji. A něco dalšího, jiného jsou dotazy začínajících chovatelů, ale i tady beru seriozně jen ty tázající, kteří si chtějí nechat poradit a ne od těch kteří nějaký nesmlsný postup na chov již mají vymyšlen a chtějí to jen schválit a "posvětit".
Když to všechno zamícháte dohromady a okořeníte to i tou opomíjenou češtinou tak vám vyjde oco mi jde.
BTW kdo místo tebe píše příspěvky, pěkné, ucelené, pravopisně i chovatelsky dobré??? Já taky nikoho neodsuzuji, kdyby všichni uměli všechno...jejej to by byl život jednotvárný. Chtěla jsem jen vysvětlit pojmy se kterými se tu mylně pracuje...je to totiž moje zaměstnání - náprava a kompenzace dysfunkcí (teď zrovna ne, mám tříletou dovolenou)
Mirka
koupim dva - čtiry pary kakaryku
Dnešní inzerát z i-fauny.Co k tomu dodat???Že by překlep?Nebo to po sobě nečte?Toto už je fakt ostuda.Kakarik s tvrdým y bych celkem neřešil,přece jen cizí název,ale čtiry??
někteří z Vás by se měli stydět
A jinak fakt super téma o papoušcích, přínosné :-))