Také jsem nechal zkusit připojení od dcery, která tam nezavítá ani náhodou a nic, asi mají nějaký problém, možná jsme jim křivdili, ale nic to nemění na mé podpoře Lubošovi s jeho výrobou líhní.
Na ifaunu jsem spíš chodila jako čtenář, jí jsem vlastně vděčná, a samozřejmě lidem co tak přispívají, že mi "něco" natloukla do hlavy a já k chovatelství více přičuchla a začala se zajímat trochu do hloubky. Bohužel v poslední době je tam dost mrtvo a negativní zkušenosti se jen hromadí, naposledy před dměma dny mi byl smazán dotaz a i po opakované žádosti o sdělení důvodu jsem se odpovědi od admina nedočkala. Forum jde od desíti k pěti už tam ráda nechodím a myslím že nejsem sama, cenzura je otřesná a to se stalo cone i vám, vlastně se tomu ani nedivím. je špatné že třeba nenapíšou ani důvod, prostě jim za to nestojíme ...
zajmavy na tom je že ja když si zapnu ifaunu tak mi naběhne hlavni strana a nikam jinam potom akorat archiv mi funguje a odkazy:D:Dje to zvlaštni že mažou přízpěvky a ještě todle nejspiše něco opravuji a předělavaji vydí že je málo lidí kteří to naštěvují tak se to snaží nějak zlepšit
Já nejsem připojená přes telefon, ale přes satelit. Měla jsem napsáno "Jste uložená do karantény" Při dalším přihlášení přes SEZNAM mě to už hodilo erorr.
Já bych řekl že to není omezení ale že předělávájí stránky v minulosti na to upozorňovali. Mě včera nešlo nic a dnes mi jde všechno krom diskuzí. Asi to bude chtít trpělivost
Jestli něco opravujou tak je to docela neseriózní, že to oficiálně nesdělí. Jen mi není jasné, že to opravujou takovou dobu. To by už jiná firma zkrachovala a měla by po klientech. U nás se při nějaké nenadálé události dělá i v noci a třeba na štědrý den.
Tak jestli vás tam někoho pustí, tak se ozvěte ať ti druzí vědí na čem jsou.
Ahoj,
jsem tam nová, odepsala jsem na dva příspěvky (slušně) a taky mě smázli a taktéž jsem se nemohla dostat na diskus.Tak jsem byla "převelena" příjemnou paní přes email sem,že je to tu "lepčejší".:-))