- Příspěvek #45764
- Nahlásit
chov andulek
- Příspěvek #45765
- Nahlásit
- Příspěvek #52584
- Nahlásit
- Příspěvek #52653
- Nahlásit
- Příspěvek #52659
- Nahlásit
- Příspěvek #52812
- Nahlásit
- Příspěvek #52821
- Nahlásit
- Příspěvek #52839
- Nahlásit
- Příspěvek #52881
- Nahlásit
- Příspěvek #112559
- Nahlásit
Dobrý den, naší andulce vyrostlo pod zobáčkem něco takovýho, nemůžete mi někdo poradit co to je a jak to léčit? Děkuji
- Příspěvek #112592
- Nahlásit
Karel:Dobrý den, naší andulce vyrostlo pod zobáčkem něco takovýho, nemůžete mi někdo poradit co to je a jak to léčit? Děkuji
- ');" onmouseout="UnTip();">
Nemá vápnku ? Pokud ano tak na internetu rad mraky
- Příspěvek #113444
- Nahlásit
Dobrý den, prosím Vás o radu. Máme dvě andulky - respektivě anduláky. Jeden je úplně ok, ale ten druhý má nějaký špatný zobáček - viz foto. Jinak je v kondici, povídá, baští není nijak od toho druhého terorizovaná.... Dáváme zobání s minerály, přidali jsme k sépiové kosti nějakou kostičku s minerály, ale výsledek žádný. Předem děkuji za rady.
Ivana K.
- Příspěvek #114949
- Nahlásit
- Příspěvek #114995
- Nahlásit
Ahoj ,potřebuji radu😉 včera jsem si zakoupila andulku ,ale cestou domu jsem zjistila ,že má podkus. Můžete mi prosím o tom říct něco víc. Děkuju moc
- Příspěvek #123571
- Nahlásit
Nevím, zda vaše andulka ještě žije, upřímně doufám, že ano, ale je to i rada pro chovatele, kteří se na tuto stránku podívají. Vaše andulka má na fotce jasně viditelný takzvaný svrab, což je onamocnění zobáčku způsobené roztoči a je potřebá s tím co nejdříve zajít k veterináři.
- Příspěvek #123572
- Nahlásit
Je to začínající svrab. Co nejdříve zamiřte k veterináři
- Příspěvek #123573
- Nahlásit
Je to moc zajímavé. Nejspíše nějaká mutace zobáku. Jestli jí to nedělá problém se žraním, myslím, že je to v pořádku.
- Příspěvek #123574
- Nahlásit
Toto není blbost. Andulky se MUSÍ koupat jestli nechcete aby vám onemocněla
- Příspěvek #123579
- Nahlásit
Odpovídalo tu už mnoho lidí, všechny zprávy jsem si nepřečetl, ale kdyby měl poradit všem chovatelům, co chtějí chovat nějaké ptáky, tak bych jim poradil toto:
Nikdy nezačínat s chovem andulek. Protože je odchováte, i kdyby jste je chovali v mikrovlnce a žádné zkušenosti si z nich nevezmete. Já osobně jsem začal s párem rosel pestrých a taky se odchovávají poměrně lehce, ale nejde to ani náhodou tak jak s andulkou. S andulkou je to hrozná stráta času. Navíc budete mít často problémy, protože andulky jsou hrozně agresivní ptáci. Chovám ptáky "už" 7 let a doporučil bych začátek s roselami úplně všem.
- Příspěvek #123580
- Nahlásit