Dobrý den, prosim vás jaké jsou teď ceny ve výkupu a na stole (andulky, korely, zebry, rosely)?
nebyl jsem nejakou dobu na žádne burze, tak proto se ptám.
No jestli těch žaků bude tolik, jak se v inzerátech objevují, tak se počet za chvíli vyrovná andulkám a časem možná cena taky. Dělají to lidi, kteří honem chovají to co je nejvíc žádané a co by šlo nejvýhodněji prodat. Tak ještě nějaký rok a bude to s andulama fifti fifti. A hlavně ti co žaka chtěli už ho budou mít a pak teprve nastane ta krize, protože to dál už na odbyt nepůjde. Je to jako u přemnožených mrňavých moderních psů.
Jednoduché je to pro toho kdo to umí a jestli to budou tito lidé chtít využít. Ale peníze jsou věčné zaklínadlo lidí, tak si myslím, že čím dál tím houšť a víc. To víte že se taky najdou tací co nerozmnoží ani andulku a hned skočí na rozmnožování žaků. Budiž jim přáno !!!!!!
Pro nereg. 87.92 - obávám se, že srovnání žako - andulka je trochu přemrštěné, cenově nemluvě. Je trochu málo pravděpodobné, že by každý drubý sestavený pár žaků hnízdil, berme v potaz také chovatelské zařízení, cenovou relaci při pořízení / kolik z vás ma andulky pořízené za 2 až 3 tis. kč za kus a kolik z vás je schopno v této relaci i prodat ? /. Potěším ty co žaky odchovávají - až bude žako cenově srovnatelný s andulkama, složím si deset párů k tě několika svým, co již mám.
pro KAJU - musím ti tvoje stránky, jejich koncept pochválit.
No já ty žaky beru podle toho, že jak pročítám inzeráty, tak každý druhý inzerát je prodám žaka a každý první prodám senegalce. Tak si myslím, že je už každý musí mít nejmíň po deseti kouskách, když se jich tolik nabízí.