Žako a cirkovirová infekce?
Odpočívej v pokoji Oskárku. Pokud budeš moc smutná a budeš chtít útěchu, tak si klikni na ten odkaz:
http://www.adnort.webs.com/My_html_Rainbow.html
Na ptáčky nezanevři, protože oni potřebují naší péči a lásku.
Aleš
asi máte teď jiné myšlenky, ale zajímalo by mě, jak se k tomu staví chovatel, od kterého jste jej pořídili? onemocnění si musel přinést z jeho chovu.
kdybyste se rozhodli pořizovat druhého papouška, nečiňte tak dřív než za půl roku. virus přežívá i když nemá hostitele. a vše je potřeba několikrát desinfikovat (např. Virkon S). ještě jednou: je mi to všechno moc líto...
Sedím u počítače a je mi z toho hrozně. Našemu je 10 měsíců a teď čekáme na opakovaný výsledek testů.
A pokud mohu k té dezinfekci virkonem, ještě použít germicidní žárovku.
Je dobře, že se mrňátka drží. Já jsem tento týden volala s panem Bartlem ohledně přípravků na imunitu. Ptala jsem se na rakytník. Poradil mi, že jsou lepší kapičky. Bertičkoj dávám 8 kapek imunoglukanu a 1 kapičku výtažku z rakytníku. Teď pelichá a já mu to dávám ráno
i večer. Plus vitamíny.
Dášo i já Vám držím palečky. Ať Vám dělají kamarádi radost. Ať se drží !! přeji hezký den mirka
Hezký den Všem přeje mirka
pro cupenku: test určitě, souhlasím s Orinou. Nebudete potom jak já prožívat takové nervy.
Díky za podporu Oldo. Hezký den Všem mirka