včera manžel dovezl 15 brojlerových kuřátek. Krmím je směsí pro brojlery se spařenými kopřivami, mám je v bedýnkách aby byli v teple. Samozřejmě mají podestýlku a čistou vodu. Je nějaká další zásada jak je chovat? Nerada bych, aby mi uhynuli. Předem děkuji za postřehy, Vlasta
brojleři
včera manžel dovezl 15 brojlerových kuřátek. Krmím je směsí pro brojlery se spařenými kopřivami, mám je v bedýnkách aby byli v teple. Samozřejmě mají podestýlku a čistou vodu. Je nějaká další zásada jak je chovat? Nerada bych, aby mi uhynuli. Předem děkuji za postřehy, Vlasta
tu najdete info ako sa to robi vo velkoodchovnach. Navedie vas to ako sa o ne spravne starat. Inak ja tiez teraz chcem kupit este brojleri ale pri cene 1€ za 1dnove kuriatko mi to pripada dost vela ked mozem kupit 1,2Kg brojlerove kura z velkochovu za 1,20 €/Kg a este si ich nejaky mesiac dochovam na srote do vahy okolo 2Kg a potom zabijem. Tu zihlavu by som tym kuriatkam asi nedaval pretoze oni potrebuju vela bielkovin aby mohli priberat na vahe. Take brojlerove kura by malo byt za mesiac uz hotove na porazku.