No nevím jak moc je to ulehčení když si můžu koupit pytel kompletní krmné směsi bez práce a při pár kusech drůbeže mi vydrží i dost dlouho takže cena se dá akceptovat. Váš postup je složitý a náročný na čas i práci.
Nedavno som videl jednu relaciu o afrike a o tom ako tam chovaju ryby a vyrabaju si pre ne krmivo tak ma napadla skvela vec na krmivo pre hydinu.
Staci zobrat akykolvek jemne namlety srot s ktorym sa krmi hydina. V mixery rozmixovat trebars cerstvu zihlavu pridat trosku vody a zmiesat to s tym srotom. Vzniknutu vlhku masu staci dat do mlynceku na maso. Pomletim v mlynceku vzniknu peletky ktore staci len dat vysusit a vznikne granulovane krmivo. S trochou fantazie mozete takto pripravit granule rozneho zlozenia. Ja si tak idem spravit zmesky pre nosnice, kacice a brojlerov. Vyhoda je ze hydina ma zelene krmivo aj mimo sezonu.
Mozno tym niekoho inspirujem ako si ulahcit kazdodenne krmenie. Alebo poznate nejaky podobny zlepsovak ako si ulahcit krmenie a usetrit pri kupovani hotovych zmesiek?