prosim chcem kupit k mojmu senegalcovi protejšek a neviem co mam doma.prosim poradte, vy ste tu skusenejši. ma tri roky a my si myslime ze je to samcek.dakujem za odpovede
Máte krásného senegalského papouška, ale nikdo vám na vaší otázku neodpoví , jen test DNA. Jinak to je pouze hádání a když se náhodou někdo ztrefí, tak se pouze náhodou ztrefí. Oni se totiž dokážou senegalci stejného pohlaví mezi sebou pářit, chodit do budky a poctivě tam sedět, i když pochopitelně samci tam žádné vejce mít nebudou, ale sedět tam budou a vy budete čekat na první vajíčko. Pokud chcete pár nechte udělat vašemu senegálkovi DNA.
Senegalce ať ukazujete zleva zprava, tak budou lidi opravdu jen hádat. Některý samec je jemný, slabší, subtilnější, zatíco samice může být velká a robustní samčího zjevu. Ten kdo bude pohlaví odhadovat, bude opravdu jen odhadovat. Jestli nechce začínat jako já, že jsem se takto ztrefovala do pohlaví až jsem došla k více párům senegalců a k závěru, že stejně musím DNA nechat udělat, nechte udělat DNA a budete mít jistotu.
ja viem ze najlepsie je urobit dna,ale nechcem ho stresovat.ja som chcela len pocut vas nazor co si o tom myslite.v najnevyhnutnejšom pripade mu ten test necham urobit:-)