Díky za odpovědi.
Senegalec za 4500,-
Díky za odpovědi.
z lustru i zaclony si sleti, lizt pro nej nemusis. pokud teda zrovna nehloda elektrickej kabel.
Jídlo jsem mu taky nabízel, ale podle pohledu na něj ho to moc nezajímá, připadá mi peknelně soustředěnej na let a zkoumání že jídlo ignoruje :-) On je tak celkově ještě neofrabanej. Má co dělat aby se i otočil na větvi :-) No jo, mimčo. Snad to za pár tejdnů vypiluje.
Docela často spí. Je to normální? Asi jo, co.
Přidávám fotku :-) H.B.
Ale naučil se ;o)
A jak už psal někdo výše, to extrémní mazlinkování, tiché pípání, zcela určitě přejde :P
To mazlíkování by přecházet nemuselo, to je hezké, a to tiché pípání už vůbec nééé, to je slast pro uši. Měl jsem mníška, a to byl mega mega mega řev. Byl jsem z něj na prášky. Tak snad se moc nerozeřve. Jen mě teď trošku vadí, že začíná napodobovat ptáky co řvou po ránu za okny. Stačí poslouchat je :-)
Tak mazlinkovat se bude, žeáno, akorát teda ten muj mě semtam jentak mimochodem uprostřed mazlinkování brutálně rafne, a to je pak tóčo ;o)
A to napodobování? Nevím co vám řve za onky, ale nám vrány... :o( (a papouch doma taky, ale když neřvou vrány, neřve ani senegal) , taky nám vrže jako dveře, a mlaská :o)
No první dva dny co jsme ho měli jeno ožužlával prsty jazýčkem, teď se je snaží ukousnout, takže požítám s tím, že to sem tam zabolí hodně.
TAkže když vidím že se ráchá v misce na pití, tak ho orosím rozprašovačem ;o)