nemáte dvě samice u těch penantů těch vajíček je moc... z vlastní zkušenosti znám, už se mě to několikrát stalo, že mě dvě samice snesli vajíčka do jedné budky a já si myslel že mám pár, nebo když už jsem měl pár a snesla samička hodně vajíček, že se skoro nic nevylíhlo, nebo vůbec nic
ja si zatím nestěžuji teda snad možná že byl velký uhym mladych v budce ale jinak od peti párů zatím 27andulek.jinak korely mely čisty a rosely snad zahnizdí uvidime
Mě andulky hnízdí bez problémově..Mám jeden pár a z 5 vajec 5 mladých, u korel 4 vejce a 3 mladé...a zebříčka už má 5 vajec...ale nechtějí my zahnízdit rozely..
ja jsem se byl podívat u jednoho pána a má u jednoh páru andulek za rok 21 mladych a u 2 paru korel 22 mladych a pak ma plno rosel papoušky královske ty mu ještě nevivedli u alexandrů malých 5mladých
tak to me andulky vubec nezasedly a to se krmi a pari o sto sest.korely mely 12 vajicek ale vsechna prazdna urcite si rikate ze mam dve samice kdyz tolik vajicek.ne ma par predtim mely 4 vajicka a jedno mlade co asi po tydnu umrelo:(nevim proc vsechno bylo jak mely byt.takze letos nic moc a to same u alexandru 6 vajec a prazdne:(
u andulek teď finišuje druhý odchov. O prvním bych radši moc nemluvila - pouhé 4 mladé od tří párů, z toho jeden pár má neustále naprosto čisté snůšky. druhé hnízdění úspěšnější - u jednoho páru 6 mladých ze 6 vajec:) druhý pár - jenom 3 ze sedmi :( horákům jsem v dubnu dala budku ale to pravé jaro jsem asi prošvihla pořád nic ale mělo to být jejich první tak jim dám ještě šanci. neofémy - také první hnízdění, ale byly aspoň vajíčka, oplozenost aspoň 4 ze 7, ale nic se nevylíhlo:( taky nevím proč...