ani se mu nedivím :-( Kdy se založilo nějaké slušné nové téma ? Pořád vystřelujou staré příspěvky a stejné ( podobné ) dotazy . Evidentně ho omrzelo se opakovat :-((
njn. nepopírám , že tu jsou také zbytečné věci , ale třeba jsou to začátenici , co jsou tu poprvé.. ale když je redaktor. tak by sem tam přispět mohl..
Tak toto je opravdu podivné téma, i když se musím přiznat že ho také postrádám, protože rád čtu jeho příspěvky (nejen zde). Třeba má počítač v opravně nebo nemá přístup na internet.
jo odbře.. já bych mu to uzdravení hodně ale hodně přál!!! jednak ho postrádám a jednak taky čtu jeho příspěvky.. nejde do všeho zhurta a ví , co píše.. né jak někteří a to né to tak a tak to není dobré co dělaš.. je jiný.. ale už je to dlouho co tu není.. nevíte někdo co s ním je? nebo jeho známí?
Dobrý večer, po delší pauze způsobené souhrou více než únosného počtu náhod jsem opět velmi rád mezi Vámi-přišel jsem o svůj notebook, vzápětí jsem měl jeden z ne moc populárních lekařských zákroků a s tím počítačem jsem to nechtěl řešit nějakou provizorkou a nový notebook jsem pořídil až dnes odpoledne. Takže shrnuto = můj vztah k chovu a k mým oblíbeným forům se nezměnil. CONE