Senegalec mluví sám od sebe. Pokud mu budete při určité příležitosti něco říkat bude to opakovat. U mě jsou hlášky typu "ty čuně, ahoj, dobrý, dobrý,
počém(pojď sem), ach, ach," a podobně. To co odposlouchají tak povídají. Někdy řeknou úplně nové slovo, že se až divím jak na to přišli, že to až tak často neříkám.
Pokud budete chtít povídání o mluvení napište mail a zašlu to.
dobrý den ráda bych taky elaborát:)))) na teddyshop@seznam.cz mám rok a 2měs starého alexandra malého (dokrmovala jsem si ho takže je milionovej:)) zatím štěká píská jako pes , jako morčata atd. ale mluvení zatím nic jen někdy náznak ale to si možná namlouvám :))) prosím o radu nebo tak:))) děkuji moc bajca
Já sem andulku měla malou, hnedka odebranou po vylétnutí, dala se vzít do hrsti, na prst atd. prostě se vůbec nebála, asi za 3 týdny začala říkat ,,Ahoj Árný"(to je jeho jméno) a pak už to šlo samo... Asi týden po tom říkala ,,póď" Pak sem jí naučila podávat ruku a říkala ,,pac" když se učila říkat JAK SE MÁŠ tak to znělo asi takhle: ,,ši ši šáš" ale to sou začátky... Teď už umí cca 25-30 slov a podávat ruku.