Nemohly bychom se přestat hádat? kašly ten na ni je to nějyaká chovatelka co odchází že se na to navykašlete. radši odpovídejte na dotazy a kašlete na ni.
Pokud bude s nějakou IP problém, což bude patrně případ IP končící na .143.249, tak budeme muset přistoupit k zablokování. Udělal bych to ale nerad, takže bych navrhoval se zklidnit a hlavně nepsat pokaždé jakoby za někoho jiného... teď stejně všichni vidí, že se jedná pořád o tu stejnou osobu.
Ještě by sem měl admin dát smajlíky. Hned bych přiložila toho co se chechtá a toho co tleská. Je to docela príma, že můžeme diskutovat s Frantou Skočdopole a s Aničkou Utajenou podle jejich pravého jména. Teď je člověk rovnocený partener a ví s kým má tu čest.
No nick se už zobrazuje v hlavičce příspěvku. Jde ti o to, aby se u registrovaného skryla jeho IP adresa?
Pak by ale mohl nastat problém, že by přihlášený uživatel slušně psal a odpovídal a po odhlášení by začal řádit :). Nikdo by si ho s tím slušným registrovaným nijak nespojil...
......otevřu fórum a jelikož jsem registrovaný tak nebude dole vidět IP ale můj nick. I bez přihlášení. Nějaký prográmek najde moje IP v registraci aautomaticky ho převede na nick. Pokud se ještě nezaregistroval tak bude zobrazena pouze IP adresa. Takové jakoby automatické přihlášení......
Jo tak, už jsem to pochopil... to ale bohužel není možné, protože například já s bráchem máme IP oba stejnou a nicky máme dva. Takových případů je víc... Toto vyřeší až trvalé přihlášení na novém webu.
Ještě něco - já se připojuji pouze od jeddné restourace tam to tojí 50 Kč na hoduinu takže když ji zablokujete přijdete přiblyžně o 100 uživatelů ale je mi to jedno už sem chodit nebudu ted jsem tu naposled TAK NAZDAR
Z předposledního příspěvku je vidět, že uživatel/ka stále nepochopil/a v čem spočívá výhoda částečného zobrazení IP adresy.
V pvním příspěvku máte svůj klub s 50-ti členy a v posledním se připojujete na internet pouze z restaurace? To musí být opravdu chudý klub. Díky zobrazení IP už teď můžeme všichni zjistit, že se v případě těchto dvou příspěvků jedná o stejného člověka...