Moc mě mrzá¨í že musím odejít ale toto se nedá vydržet. Pořád se něco maže apod. Já bych navrhovala tomu kdo je neslušný nebo pořád jenom řve nebo dělá jjiný binec prostě zablokovat tuto stránku. I to se dá udělat a v tom případě by bylo vše v pořádku. No tak ahoj
Zmatek!!!!!!!!!!!
Moc mě mrzá¨í že musím odejít ale toto se nedá vydržet. Pořád se něco maže apod. Já bych navrhovala tomu kdo je neslušný nebo pořád jenom řve nebo dělá jjiný binec prostě zablokovat tuto stránku. I to se dá udělat a v tom případě by bylo vše v pořádku. No tak ahoj
proč mě připadá že 1. a 3 . příspěvek je od slečny tkadleny :-))
2) J8K8 TKADLENa VY STE NAPROSTÍ PITOMCI JÁ JSEM I REGISTROVANÁ POD PŘEZDÍVKOU iVETKA7 AKORÁT SE MI NEDAŘÍ PŘIHLÁSIT JEŽIŠI LASKAVĚ TOHO NECHTE STE TELATA AHLACVNĚ VY CO MĚ POŘÁD Z NĚČEHO OBVINUJETE CHJODÍM NA TOTO FORO 1 ROK A VŽDY JSEM BYLA SPOKOJENÁ POSLEDNÍ TÝDEN TO JE KATASTROFA! RADĚJI SE POROZHLÉDNU PO JINÉM FORU. VLASTNÍM PŘES 10 HODNĚ ÚSPĚŠNÝCH BLOGŮ A POKUD ZASE NĚCO BUDE NA NĚKTERÉM NĚCO MLET OKAMŽŘITĚ SE OBRTÁTÍM NA ADMINISTRÁTORA SERVRU A ZABLOKUJU VÁM NA MOJE STRÁNKY VSTUP. DEJTE MI POOJ S TĚMI KECY