Zaujimavy sposob
Napíši Vám další "zajímavou" věc - staví jen samice
EV
netvrdí tu nikdo že je mistr světa ...
chápu že tyhle stránky jsou i pro začínající, ale nemyslete si že je to to samé ...
Patrně Vám nedošla jedna podstatná věc kvůli které jsem prvně zareagovala a díky ní asi zareagoval i nereg. nademnou ... Vaše "zajímavost" v chovu není otázkou amatéra, setkala se s napochopením kvůli tomu, že jste si pořídil druh aniž byste věděl takové banality o hnízdění ...
no ja mám prvým rokom Fischerákov.Vytvorili sa mi pravdepodobne dva páry.Oba páry po postavení hniezda prakticky prestali s budovaním.Možno si tam ešte niečo nanosia,ale to už je minimum.Taktiež majú plné búdky prútikov a v rohu takú malú dutinku.Jeden pár mal päť vajec,z toho jedno neoplodnené.Majú už dve mladé,čakám ešte dve.Je to pre mňa zatiaľ úspech keďže ich mám prvý rok.Druhý pár má síce hniezdo hotové,ale zatiaľ ešte nemajú vajcia,tak stále čakám.
Pro potěchu moje banda(vnitřek 4x4x2,venek3x2x2),a taky mi spousta lidí říká,že jsem blázen,že mám andule a korely v takovém prostoru a jak by se to dalo jinak využít atd.atd.Ale mě se to tak líbí