dobrý den prosím o radu chovatele mutací. mám papouška zpěvavého skořicovou straku a nevím co by bylo dobré dát k ntomu jako protějšek abych dostával třeba tyto skořicové straky.skořicovou straku jsem nikde neviděl tak nevím kde bych ji sehnal k té mé.děkuji byl bych vám všem velmi vděčný
jestli je samec genový a že by dával straky , tak stačí koupit skořicovou samici.. když seženeš straku , tak nemusíš ale já bych radši koupil skořicovou samici.. at se daří. čau
Martine díky ale nemohl bys mi to napsat nějak srozumitelněji,možná jsem se blbě zeptal nevím ,ale ptal jsem se zkušeného chovatele mutací a ten mi řekl že moje mládě bude asi nejspíš samička po samcovy že by štěpil ,je to mládě a netroufnu si určit ještě pohlaví,ale on říkal že klidně můžu dát modrého straka a budu mít štěpáky.Co si o tom myslíš?napiš pls.díky moctady je foto rodičů a prvních mládat,zatím my daly 5 mladých (4 norm straky a 1 ta skořicová straka)
to foto rodičů... já nevím to jistě , ale taky chovám mutace zpěváků.. dnes jsem našel v budce první vajíčko , tak doufám že je plné prosvítím ho za 14 dní.. nechci je rušit.. to foto rodičů... řekl bych , že ten žlutý štěpit nebude... nemá na ohbí křídel znak.. nebo jo , ale nenápadný jestli je na ohbí křídel skvrnka , tak 100% štěpí.. samice asi ne.. ten žlutý štěpí a ta samice asi ne.. ať se daří čau..:)