Co se týká času na registraci, tak to je to samé, jako když napíšete dvě věty do příspěvku. A co se týká chuti do registrace, tak to je někdy proto, že si člověk přečte co druhý chová aniž by se ho musel mailem ptát, ale mail se v diskusi stejně neuvádí, tak není ani kam napsat. A pak když někdo napíše do registrace svůj věk tak tázající se ví, jestli komunikuje se studentem nebo s důchodcem. Předpokládá se tedy, že starší člověk, který v příspěvku uvádí nějaké druhy co chová, má delší dobu zkušenosti z chovem a může odpovědět na nějaké dotazy lépe než třeba dvanáctiletý mladík, který s chovem začíná.
To je fakt, ale už hovořím s panem Novákem, který chová určitý druh papoušků. Protože jsem chovatel taky , zeptám se na nějaké drobné detaily, o kterých může vědět poze chovatel který daný druh chová. Pakliže tázaný nebude umět odpovědět poznám, že žádné kakakduy nechová a že jen kecá. On totiž každý druh má nějaká specifika o kterých ví jen chovatel, který daný druh chová.
Pokud Vám ten chovatel dá ohledně kakaďáků odpověď,což si může nastudovat,tak stejně nepoznáte jak moc je odpověď fundovaná.A drobné detaily já osobně ze svého chovu nezveřejňuji a ani nikomu neradím.Cesta k nim byla trnitá.
Já jsem pro ať se každý rozhodne sám zda se chce registrovat nebo ne.Ale každý ať tady diskutuje slušně.
On tady asi nebude diskutovat někdo ohledně kakaďáků, protože jestliže už je někdo vlastní, tak by měl prakticky znát chovatelství od A až do Z a co se týká veteriny, tak si každý k někomu dojede. Tady se asi jedná o dotaz typu co mám dělat když andulka zaleze do budky a nechce ven. Taky mi neříkejte, že to tady čte chovatel černých kakaduů. To snad jen z dlouhé chvíle, že nemá právě co dělat. Vždyť dotazy se stále opakují a odpovědi trpělivých chovatelů taky. Ale kdo má tolik času sedět on line u počítače.
S těma kakaďákama to bylo uvedeno jako příklad ohledně profilu.Každý tam může napsat co chce včetně jména nikdo nevíte s kým si tady píšete a kdo Vám radí.Někdo má v profilu uvedený jen email a ten je pro většinu lidí taky anonymní.Já se tady taky nechodím na nic ptát,protože to nepotřebuji ale zajdu sem protože pracuji na netu a občas se potřebuji odreagovat tak si počtu a někdy se zapojím.Tak jako teď.
Do toho podle mě nikomu nic není, jen se do nereg. navážíte, zbytečně. mě se třeba líbí ty upřímné "perly" nereg. k naivním a hloupým tématům, které se pak mažou ... aspoň člověka trochu pobaví ... a též se bavím u některých registrovaných, jejich naivním radám pod které se nestydí ani podepsat.
Neregistruju se, každýmu je po tom kulový, hodím sem iniciály /když nezapomenu/ ať aspoň víte s kým se bavíte, chápu že několik odpovědí neregistrovaných a je v tom guláš, tak aspoň tak.
EV
No protože začnu něco psát a pak si vzpomenu, že jsem se nepřihlásila. A kdybych se přihlásila dodatečně, tak se mi celý příspěvek smaže a musím ho psát znova. Tak už to nechám a jen se podepíšu, protože tu mám tolik příspěvků, že stejně každý ví o koho jde, nebo si mě může podle příspěvků vyhledat. Tak, tak to je.
Tak teď se dívám a zase nejsem přihlášená, protože jsem mezi tím něco psala do outloku a vrátila jsem se zpět a zapoměla jsem se přihlásit. Tak zase jen podpis.
nene!!! opet ma holcicka se tu poznamenala,nesouhlasim,takze ja uz se dnes uspesne registrovala a ta ma mala neter uz sem nevleze za to rucim,takze ja sem pro registraci,vsem dekuju za odpovedi