Samec bude v toku vůči andulám dost agresivní já osobně bych to neskoušel. Ale známí má kakariky společně s andulkama i korelama. Záleží na každem jednotlivci. Nekomu se možná tento chov osvědčil ,ale jak říkám já osobně bych to neskoušel.
Je pravda, že po párech by měli mít odchovy lepší, někomu se daří i smíšená voliera.. Setra před dvouma rokama chovala 2páry andulek a pár kakariků, nebyli ani potyčky v době hnízdění.. Chtělo by to vyskoušet, jestli se snima snesou a když ne tak odchytit.. U každýho to fungovat nemusí..
tak ja mam zkusenost jen s korelama a andulama a to mam jen jeden par korel a andulek a korely mi hnizdi a samec korely je dost agresivni ale asi zalezi na tom ptakovy protoze driv problemy nebyly az ted .to na te fotce je muj andulak musela jsem ho dat pryc i se samici.mam pouzitou klec na kralika o delce asi 1metr a dost vysokou jsou tam nez se stluce dalsi voliera pro ne v hodna pritom ve ktere byly s korelama je velka
Má odpověď je ne.
Prodlužte si sou voliéru o půl metru a v takové chovám pár kk - samostatně.
Na jeden pár ať korel nebo kk je dobrá, dva si nedokážu představit, nehledě na to, že kk aby se dali chovat ve smíšené voliéře je potřeba voliéry prostorné a hlavně široké, aby se ptáci nemíjeli.
EV