ještě chci dodat že se navzájem krmí se starším samečkem a nad nosními dírkami to začíná trošku bělat
pohlaví
ještě chci dodat že se navzájem krmí se starším samečkem a nad nosními dírkami to začíná trošku bělat
Nechápu ještě jednu věc, nadává se tu pořád dokola jen neregistrovaným ... každý by si to měl přebrat po svém, nemyslím si že by nereg. dávali hloupé a namachrované rady ... mě zase stačí se kouknout na některé registrované, kteří ty inteligentní rady dávají přitom ty druhy ani nechovají, tyhle zas nechápu já ... že se čloběk nestydí za některé ty rady podepsat ...
EV
Takže až dospěješ a získáš zkušenosti,pokud teda u ptáků vydržíš tak tady můžeš nadávat neregistrovaným do chytrejch.
Pokud se budeš více zajímat o chov a budeš to brát vážně tak zjistíš že u andulek se pohlaví rozpoznává pouhým pohlédnutím do voliéry.
Pohlavý u mladých andulek lze poznat podle tvaru hlavy a podle barvy ozobý, je to složitý barva ozobí se u mladých andulek mění pomalu každý týden za jinou a záleží na světle. Já známm 4 roky chovatele a ten je 100% pozná, u všech andulek co jsem prodával jsem měl odezvu, že byl správný výběr pohlavý. I já jsem si bral do chovu mladý andulky 14 dní po vylítnutí z budky a měl jsem doopravdy samičky.
A co se týče registrace nevím, ale taky mě štve že tu tipují rádoby chovatelé, kteří si problematiku zjisí z knihy a nebo jiných internetových stránek a pak si myslí že snědli všechen rozum světa.