Dobrý den, všechny prosím o radu!mám 3měsíční mláďátko senegalce a dokkmuji ho už jen jednou a to večer.Mám ho teprve pár dní.Přijde mě, že skoro vubec nepije je to normální?zkouším mu to dávat i do stříkačky ale to se jenom otřepe tak nevím.Děkuji všem za odpověď!!!
Nebylo by lepší kontaktokat a pořádat o radu už zmiňovaného chovatele? Myslím že by poradil hlavně dřív než tady někdo vám, není lepší teedy zvednout telefon než čekat na rady mnohdy "odborníků"?
Já bych to neviděla zle, pokud mu dáváte ze stříkačky pomalu, a on se otřepává, tak to nechce. Jak mu to dáváte často? Nepije už tak náhodou z misky sám? Má v kleci nějakou? Jestli ne tak to napravte. Můžete také dávat namočené piškoty ve vodě.
Napaječku v kleci samozřejmě má, ale dělá jako kdyby tam vubec nebyla.Z té stříkačky zkouším přibližně každé 3 hodiny.Piškoty i granule namáčím.Tak nevím co dělám špatně.
Neděláte špatně nic, dáváte mu často, proto nechce. Pokud mu máčíte piškoty, tak má vodu tam, večer ho ještě dokrmujete, to je další voda. Každé tři hodiny je moc, zkuste to párkrát za den, ale stejně je dost možné že pije i z napaječky, akorát ho třeba nevidíte. EV