Alexandr maly
pa Dany
Stačí jenom cvrnkonout do zobáčku a mělo byto stačit ovšem chce to čas a nebo přikrýt klec nějakým hadrem aby si to odseděl.
Zdravím,prosim vas mam dotaz chci si poridit papouska alexandra maleho budu si ho dokrmovat ale musim ho mit u sebe v praci chci vedet zda mesic stary papousek je hlucny.dekuji budu rada za kazdou odpoved.
je to papousek. a ty cas od casu krici. Pokud chcete neco ticheho, kupte si ryby.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám Alexandra malého 6let /je mu cca12roků/, v srpnu mu začala vypadávat pírka na bříšku a křídlech ,postupuje to k hlavičce. Nyní je opeřený jen prachovým peřím, nová pírka, ještě zapouzdřěná / 1cm/si vyškubává.
Na vypadlých starých pírkách jsem našla černé tečky,že by nějaký parazit??Papoušek je jinak velice čilý,žere,mlsá,koupe se. Vitamíny i minerály dostává od poloviny srpna.Poradíte mi,prosím, někdo.Díky.
Dobrý den potřebuji poradit, dostal jsem alexandra malého jsou mu dva roky, předchozí majitel mi řekl že byl ručně dokrmován. Alexandr je velice plachý reaguje na pohyb člověka. Myslíte že se něco naučí a nebo jestli ho můžu pustit prolétnout po bytě? Děkuji za odpovědi
Dobrý den,
tento rod je opravdu náročný na trpělivost,naučí se,ale chce to mít na něj opravdu čas,klid a pohodu. Je ještě malý a na výletové podmínky ještě nepřízpůsobený/ nemyslím tím fyzicky, ale orientačně/. Jak byste ho chtěl dostat zpět do klece?
Já bych jej nechala ještě nějaký čas v kleci,ať se přizpůsobí Vašim pohybům a zažitému dennímu stereotypu.
Našemu jsem nad klec udělala velkou houpačku z lísky a kroucené prádlové šňůrky, jeho trasa je let po kuchyni,garnýž nad oknem a houpačka.
Je to můj miláček,kterého nalákám vždy na kousek namočeného piškotku.
Mějte ,,svatou,, trpělivost a výsledky se dostaví.
Takže zřejmě jste si koupila už staršího papouška, který se mnohem hůře ochočuje, než mládě. Můžete ho vrátit tam, kde jste ho koupila a koupit si jiného, ručně dokrmeného.