Já jsem se ptala více chovatelů a právě jsem se ptala taky na ifauně a každý mi odpověděl že podle kvality 2.500,- až 3.000,- Takže pokud by byl ke koupi za 1.800,- i pod rodiči, tak beru pár všemi deseti.
Ještě k cenám. Spousta zájemců o andulky zná také cenu výkupu 180,- kč a netuší, že se andulky prodávají docela běžně, včetně výstav, v cenách 1.000,- 1800,- kč i více. Pokud zájemce něco chce musí vědět jakou chce kvalitu a co chce koupit. Za málo peněz málo muziky.
já prodávám odchovy za tuto cenu, ale spíše teda dokrmuji a cenu dokrmeného mám 2500-3000kč, když budete v červenci sjíždět třeba i tady na fauně inzerci, papoušci tam budou i za 1000kč jako každý rok, proto se nevyplatí je kupovat teď pokud je cena taková 3000kč stejně letost ptáci ze zimních nebo podzimních odchovů nezahnízdí, natož ty z těch jarních. já je vždy kupoval v letních prázdnichách do 1000kč krásný papoušky bez určení pohlaví...loňská cena ve Zwolle se pohybovala od 1500 do 2500kč za pěkný kusy a všechni měli určené pohlaví a že bylo z čeho vybírat Luboš Jedlinský