Cone... jak si psal na to téma jaestli na ptácích zbohatnou. já ty aratingy nemám hned,... když budu stavit voliéru tak je do ní stejně hned nekoupím... budu v ní mět zatím zpěváky a pennanty... pak časem koupím nové papoušky.. neboj o ic nepřídeš... papoušky které bych do ní chtěl je pennant , zpěvák , červenokřídly nebo rudohlavý a tu aratingu dlouhoocasou..
vůbec nejste šťoural..:) ta voliéra bude rozdělena na víc dílů.. jinak ty papoušky možná pozměním nebudou tam možná tito ale možná budou nevím... jinak co Cone chováte vy?
Si pěkný snílek, ale v 11-cti letech nic nového. každopádně ti fandím, ale obávám se že budeš muset nejdřív spadnout, jak se říká, na hubu, abys pochopil. Každopádně je pěkné že v takovém věku chytnou děti ptáci, většinou to lítá po venku a dělá lumpárny. mladé chovatele potřebujeme ...
pro neregistrovaného... díky za pochvalu.... už chovám zpěváky mutace pastel.... asi si taky říkám jestli něco míň náročného.. .samozdřejmě jak jsem psal výše že si pořídím nové pennanty a pak až odchovám přejdu na náročnější... tak díky že mi fandíš:) jo jinak já za to nemůžu že mě chytli.. to když jsem byl vždycky u strýca tak mě ptáci vůbec nezajímali ... jenomže jednou sem tam byl a z ničeho nic mě chytli..:)