Posílám Vám e.mail na MVDr. Juranovou z Veterinární fakulty v Brně, pokuste se jí zeptat:
juranovar@vfu.cz
Má průjem ? Jaké barvy ?
prečítal som si komentáre ohľadom chorej sliepky a mam pocit ,že mam podobný problem. Ja som bol núteny dve sliepky utratiť. Tiež boli malatne a zadok mali zvesený. Po otvoreni brušnej dutiny som narazil na večšie množstvo tekutiny . U prvej to bolo zafarbene do ružova a ta druha bola čirá. Môže sa konzumovať takato sliepka ? Tento problem s ochorením som pripisoval vašnivemu kohutovy ,že mohol sliepke spôsobyť vnutorne zranenie, ale nie som si celkom istý. Mohla by sliepka piť odstatu dažďovu vodu ? Môže z nej chytiť nejakeho parazita alebo infekciu ? Prosim o realnu odpoveď , nie dohady .
Ďakujem za odpoveď
Pane Jozefe, jste přesvědčen, že jste o nemocné slípce napsal dostatek veterinářem odborně ověřených a prokázaných informací tak, aby Vám někdo cizí mohl pomoci a dát Vám " reálnou odpověď a ne nějaké dohady " ?
Uvědomte si, že jsme tu na webu lidé, kteří jsme nikdy Vaši slípku neviděli, nepitvali ji, a převážně nejsme ani odborníci veterináři.
Jednoznačnou odpověď Vám může dát pouze veterinář po pitvě slepice a po laboratorním rozboru jejich orgánů a obsahu zažívacího traktu.