nemůže, mohl by je zabít
tihle ptáci se hcovají sami /jako druh/ a nikdy ne s nějakým jiným druhem, tihle ostatní druhy napadají, i mnohem větší než oni sami, jsou dost agresivní a v zobáku mají sílu
Něco mimo mísu. Ještě mě žádný papoušek nekousl. Vždy když si pořizuji nový druh jsem velice obezřetná, že teď to příjde. Tak si myslím že i když se agáči perou člověk to jejich kousnutí přežije bez větší pohromy. nebo co lidi s těmi papoušky dělají, že začnou ptáci kousat?
To se nedivím když nemá zuby. jinak je rozdíl domácí ochočenej nemá důvod váš štípnout, ale ty divočáci z voliér to stojí někdy za to, mě dokonce korela proštípla prst když jsem ji špatně chytla za hlavičku. Větší ptáky je lepší chytat v rukavicích než přijít o prsty
prave vzdy kdyz mam andulku ktera kouse opravdu minimalne ...vzdy si ji ochocim...a prave ted mam problem pac dve andulky hodne kousou....(povedlo se mi ochocit stareho samecka,ktery praveze moc nekousal)---mno a ted je chytam v rukavicich...nevite neco dobreho na sklidneni a ochoceni starsich andulek??
mám rozely panantovy a beru na ně silné kožené rukavice (mám je asi dva týndy a jsou skoro celé rozcupované....nechtěl bych vidět jak by vypadali moje prsty bez nic :)