Já myslím, že když mužete napsat na forum, určitě máte možnost vyhledat si bígla na googlu popřípadně jinde, určitě se dají najít chovatelské stanice. Mě po zadání "bígl" hned vylezli chovatelské stanice a klub, odkaz na něj je www.beagleclub.cz chce to jen trochu se snažit
s pozdravem jesi
Kolik stojí nevím, já bígla nemám, ale určitě v inzeci najdeš nějaké nabídky i s cenou. Zkušenosti nemám, ale podle toho co jsem kde četla tak rošták,a le každý pes je jiný, zkustesi někde něco přečíst a nebo se obratte přímo na chovatele.
Momentálně nemám, měla jsem boxera, ale ted jsem na vysoke, bydlím na koleji, takže pro psa nemám zrovna podmínky. Ale určitě když se podmínky zlepší (práce, bydlení a hlavně dostatek času a i financi) pořízení psa bude už jen otázkou volby štenda. vím jaké chci plemeno takže mám jasno.
Můj sen je cane corso. ikdyž mě ted zaujal i velký peruán osrstěný. ale cane corso je muj sen už od 18-ti let a jednou bych ho určitě chtěla, ikdyž je možné že si pořídím nejdříve jiného menšího psa, jendou ho mít budu:o)