Můžete mi někdo, jen tak předběžně, říct, je-li to možné, jaké bude jejich pohlaví. Tomu zelenějšímu je rok a tomu vybledlejšímu by měl být taky rok, jenže nemá kroužek tak to není jisté, ale tak jsem ho kupoval :-(.A ještě by mě zajímalo jaká barva vznikne, když se zkříží modrý alex se zeleným.Díky Petr
pro rouska jak jste to poznal?ze to jsou dva samci?ja mam taky tavy problem nevim co to mam a je mu rok samec andulaka mi ho pres pletivo krmi.na fotce je jak se knim nekudy dostal ale uz je u sebe a tak mam zlutou samici
jeste vam sem vlozim fotku ale je z minuleho roku ma jeste tmavy zobak ted uz mu cervena tahle je mesic stara co jsem poslala.no tak potes to a muzou byt dve samice a jeden samec kdybych teda chtela porodit samce k nim jde to.
nevím to jistě ale tipl bych že jo , protože má taký pohled a postoj .. nevím to jistě.. já když na burze v UH chtěl koupit samici korely bělohlavé , tak mi řekl že to je samec.. myslel jsem že to byla samica měla rok.. nechtěl sem riskovat a radši nekoupil..