Pokud si je chovatel dokáže dokrmit sám tak si je dokrmí a prodá sám.Pokud to nedokáže tak je prodá jako holátka a pak je prodá ten překupník.Ono to dokrmování není žádná legrace.
Přikláněl bych se k ceně 5 až 5500kč za dokrmeného. Je jasné, že jsou lidé / záměrně nepoužijí slovo chovatelé /, kterří chtějí mnohem více. Sám je odchovávám od dvou párů.
Já jsem mníška měl, ale koupil jsem ho ze zveráku a to byla chyba. Nevím co tam s ním dělali ale byl to úplně hroznej. Pořát jen řval a útočil a kloval. No prostě jako mazel naprosto špatný.
Řekl bych , ale je to jen má doměnka , že ten mníšek nebyl ručně dokrmený a nebyl zvyklý na lidi . Nebo také byl značně stresován pobytem ve zverimexu. Proto se choval tak jak se choval .
No prodavač mi tvrdil že je ručně dokrmovaný, a jelikož jsem toho o papouchách ještě moc nevěděl tak jsem mu uvěřil, poté co jsem si přečertl jak by se měl ručně dokrmovaný jedicen chovat, tak jsem dospěl k názoru že nebyl. I způsob jak papoucha vytahoval z klece (byli tam 3) byl takový dosti násilný, div že se tam nepomlátili. No prostě jsem udělal chybu. Takže teď se snažím o to abych už byl na vše připraven.