Vím že někteří chovatelé prodávají rosely rubino třeba za 1500,- ale někteří třeba i za 2500,- takže ceny jsou různé ale nějak kolem těch dvou tisíc se pohybují...
bylo to myšleno zhruba. Napište jak jsou rosely staré. Jestli letošní, tak bude cena někde okolo 2,5 tis za oba. Pokud jim je třeba 20, tak to možná v te době rozmachu mutací mohlo být. Ale nevím no.
já prodávám rubina cca 1200kč samička a cca 1500kč sameček, pokud mají vadu, drobnější postava atd cena je nižší, 18 000 je však hloupost, když kvalitní pár tudíš vyšší cena tak maximálně ty 4000kč
prý jsou nějaký supech chovný, nevím já se v tom moc neviznam, je to můj první pár. Samička bude lotos poprvé hnízdit, samečkovi jsou 3 nebo 5 let to si nepamatuji. Jsou moc hezcí, veliký, robustní, krásně vybarevení, barvy mají celkem ostré hrany - neslévají se. Nevím teda jestli to nějak přidává papouškovi na hodnotě
papouškovi to přidá na hodnotě, ale ne takhle. Pokud jsou staří 1 a 3 roky, tak víc jak 2,5 tis bych za ně nedal. A pokud je samička sotva roční, tak asi nebude chovná!! Kamarád letos prodával chovný pár rubin a nemohl prodat. Nebyl o ně zájem ani při snížení ceny.
Tady jsou. To je samička, samečekmi vždy uletěl, nebo se schoval takže ho vyfoceného nemám. A jak říkal, ře jsou chovní, asi myslel, že budou dobry do chovu. Nevím.