Mám takovou otázku, jestli bych mohl mít pokopě 12 páru zebriček, 1 pár neofém modrohlavých a ještě 4 páry korel ve voliéře 2x2x0,8m (dxvxš)?
Nevím, jestli tam bude tym korelám dobře, já jsem je nejdřív chtěl mít s andulkami a kakarikmi, jenomže ty kakariki by je asi nenechali klidně hnízdit a zase kakariki k zebřičkám, tak to by nebylo asi nejlepší.
je toho hodně do takové voliéry zebřičky ve voliéře pohromadě moc dobře nehnízdí a ještě když tam bude 12 párů a korely sem měl dvě páry ve voliéře 150x200x170 a nezahnízdil ani jeden pár
ty korely už loni spolu hnízdili a úspěšně, jsou to 4 páry. a zebřičky, by měli pohromadě hnízdit taky dobře si myslím. Jeden můj známy, chová ve voliéře asi tak 3x3x3m nejmíň 50 páru a celoročně mu vyvádejí mladé.
tak takový mačkalov si ani nedokážu představit, tam by se ti ptáci ani nepohli.
Zebřičky pohromadě mít můžete, ale nečekejte odchovy.
Pět párů korel pohromadě chovat lze, ale odchovy nečejte vůbec. Navíc v takovém prostoru je to absolutně nemyslitelné.
V takových voliérách chovám např. kakariky SAMOSTANĚ po párech, nic k nim necpu. Zkuste si tolik párů pohromadě představit, je to hrůza