fa Drůbežárna Prace-Vaše Zkuš.
Taky mám špatnou zkušenost - koupila jsem si 3 černé slepičky -do týdne 2 scíply a jedna ještě žije. Ihned jsem telefonicky reklamovala, a že mám přinést jejich nohy, přinesla jsem a pán v autě měl nachystané vrácené peníze pouze za jednu slepičku , že na reklamaci mu dali pouze toto. Nechápu - když uznali reklamaci proč pouze jednu, nebo že baba bude ráda, že vůbec něco dostala. To bylo loni.
To stejné králičí kužky - cena 45,-Kč na letáku, když přijelo auto dával pán 10 Kč.To bylo letos na jaře.
Tuřany Prace - paní Rudolecká - již nikdy, nejste seriozní firma. Najdou se mnohem lepší.
Samozřejmě. Prace, Kavapo, Vopo a Slepiška Zajíček NEBRAT !!!!
Dobrý den.
Drubežárna PRACE- HNUS HNUS HNUS
Rok a půl staré slepice 8KS DENNĚ +-2 VEJCE S TENKOU SKOŘÁPKOU.
Dobrý den, i já nemám dobré zkušenosti z touto drůbežárnou. Na farmářských trzích v Kravsku v dubnu jsem si zakoupila 5 slepiček a jedna byla do týdne KO a v květnu jsem si koupila 5 kačenek a do dvou dnů byla KO. A bohužel reklamace proběhne těžko, já nedokážu oni nedokážou. Ale toto se mi nelíbí
Je to tak jako u vsech velkych lihnarskych firem, kazda ma spoustu zakazniku spokojenych co by nemenila ale i spoustu tech rozhorcenych s nedobrou zkusenosti. Hold roli hraje spousta faktoru, napriklad zivatoschopnost vylihnute varky, ktera se take muze hodne lisit i z neznamych pricin. Kazdopadne ale pri reklamaci by jejich postup a jednani melo byt podstatne pruznejsi.
Kuřice z drůbežárny Prace nakupoval otec i tchýně oba jsou již po smrti a slepice žijí. Letos jsem černé krasavice koupila i já a chystám se na kropenaté, jelikož s oblibou říkám, že naše vejce je za 30,- (slepice jsou na chalupě, krmítka, ohřívač na vodu, zavírání kurníku-automaty a každý týden cesta z BRNA) mám je pro potěchu oka a vejce jsou bonus. Jsem spokojená, pouze mi vadí, že inzerují několik druhů a když prodejce přijede má jeden druh (červené). Lída
Já už nekupuji od drůbežáren. Koupil jsme si líheň Puisor IO 103TH za necelé 2 tisíce a naprostá bomba. Z 51 vajec většinou kolem 40 kuřátek. Přestal jsem je dotovat.
koupil jsem si 30 kusů brolérových kuřat, které i přes nákladné přeléčování uhynuly do 17 dnů
Petr KIKOSANDR Zbořil: Vážení,jsem překvapen .............
Naprosto souhlasím. Jinak jsem s touto firmou již léta spokojen. Mirek.
Již dvakrát jsem byl pro předem objednanou drůbež u řidiče rozvozu drůbežárny Prace, nejen že opět nic neměl, ale ani ke kupujícím se nechoval zrovna slušně. U Prace už nenakupujem.
Mám se slepicem dobré zkušenosti ! Ani jedna nepošla a nesou dobře , hlavně hnědé plemeno !
Drubezarna Prace nikdy vice, slepičky hynou, reklamace se nevyrizuji, doklad o zakoupení nevydává. Drahý nákup.
Drůbežárna Práce nikdy více do týdne byl celý kurník zamořen čmelíkami