Zdravím přátelé (chovatelé)
Loňské téma LÍHNĚ a jejich (naše) výsledky 1 byli nejvíce navštěvovaným tématem ve foru Drůbež.
Rozhodl jsem se že letos budeme pokračovat
Přátelé, vítám vás v -
LÍHNĚ a jejich (naše) výsledky 2
Přeji vám všem mnoho štěstí v umělém líhnutí....
zdravím tě Martine ,tak nám pomali začíná sezona,
loňské příspěvky na toto téma byli fajn,je dobře ,žes je obnovil.
koukám,že máš znova nasazený vejce krůt.
já letos budu líhnout slepice,pižmovky a možná bažanty,
ale ještě s tím chvilku počkám ,nemám zateplené prostory.
ať máš 100% líhnivost.
Bohužel jich nebude tolik, kolik bylo v plánu. Měli jsme zde problémi s elektřinou a musel jsem často převážet líheň do 20km vzdáleného městečka. 1/3 kuřat se vylíhla rozpláclá s roztaženými nohama a neschopná se pohybovat. Mohu vám říci, je to děs utrácet taková zdánlivě na pohled zdravá kuřata
zdravím vás tak foto zatím nemám ale brzo dodám mám právě vylíhnuto něco mezi 80-90kusy japonských křepelek foto sem dám o víkendu jlikož jsme nechali foťák na chalupě
Zdravím vás přátelé, po lehké odmlce se hlásím a to né s dobrou zprávou, minule jsem psal že jsem musel 1/3 krůťat utratit, bohužel jsem musel utratit i tu 2/3 ktrým se roztáhli packy ještě ten den (a to nebyli krůťata na kluzkém povrchu) a věřte mi je mi z toho na nic, budu muset zklamat zákazníky, kteří měli určitý počet kusů objednáno a já je takto zklamal. Snad nezklamu 2 zákazníky kterým vyjdu vstříc s tím zbytkem.... Určitě to způsobyl ten pokles teplot kterých jsem si během inkubace užil až až..
Toto je fotka posledního "roztažence"
Jsem z toho na palici... takové škody.....
jakou by měla mit teplotu liheň na vylihnuti křepelek japonskych davali jsme vyjička s vajičky bažantu a nic byla tam normalni teplota na lihnuti bažantu poradte jakou teplotu by měli mit ty křepely