já bych doporučil svařovanépletivo nebo pletené a rozhodně ne králičí.pro ty nádheré,rozely,zpěvavé by mohlo být dobré třeba oka 16x16 a síla drátu 1,2 až 1,6 ale pro ty mnichy a alexandry bych dal drát tak alespon 2,2 mm tlustý a oka tak 19x19mm .já mám u zpěváků,penantů,žlutohlavých,agap.hnědohlavých,kakariků a korel to pletivo svařované 16x16 a drát 1,6a sem spokojen.chovu zdar
http://www.wiremetal.cz/chovatelska-pletiva/ tady jsem ho kupoval a dovezli mi ho az domů.nenašel jsem žádnou vadu nic.tak se tam koukněte a můžete si vybrat
takove se nevyrabi. co v tom chces chovat, ze na tak mala oka potrebujes tak silny drat?
jinak napriklad pyrury mam v 19*19*1,45 a fakt spokojenost. mys tim neproleze a sila pletiva je uplne v poho, a navic dobre se s tim pracuje (jemna damska rucka nastipe 10 metru ani si nevsimne :-) a taky se to dobre vyrovna )
Jak vyrovnáváte pletivo, máte na to nějaký "fígl"?? Já to zkusil a nějak se mi to teda vůbec nepovedlo, tak sem ho na klec prostě nacvakal, není to dokonalý, ale účel to splňuje.. =)