Můj dotaz je jak ho mám nejlépe přepravit, jestli v kleci nebo v krabičce ve které jsme ho přinesli ze zverimexu nebo jestli mám po domácku vyrobit nějakou speciální přenosku. Kbydy stačila krabička tak nevím vůbec jak mu tam mám zavést napáječku s vodou..a jestli mu mám třeba vyříznout v krabici větší díru a překrýt jí plastem aby mohl koukat ven. Prosím poraďte co nejdříve.
Cestovat s papouškem?
Ja mam korelu a kdyz treba prijdu nekdy pozde domu, tak je smutna a nemluvi se mnou... Nechavat ji proto samotnou treba cely vikend mi neprislo na mysl. Jeli jsme spolu asi tri hodiny vlakem na chatu a po peti dnech autem z chaty domu a musim priznat ze nebyl problem. Zpocatku byla sice ve vlaku trochu nervozni, ale rychle ji to preslo a normalka si se mnou povidala a cistila si peri atd atd... a v aute uz vubec nebyl problem.
Ale nemyslim ze je to u vsech papousku stejne..
Spis nez starost s cestou bych si dela starost kde bude u rodicu bydlet a jestli se bude moct proletet pokud je na to zvykla.. Pro me bylo nemyslitelne prevezt korelku v tak velke kleci jak je zvykla, cestovala proto v mensi a na chate uz mela prichystanou volieru od rodicu, kteri tam jeli tyden predemnou..
Urcite bych to aspon jednou zkusila, vzit ji s sebou a pak se rozhodla...
Můj dotaz je jak ho mám nejlépe přepravit, jestli v kleci nebo v krabičce ve které jsme ho přinesli ze zverimexu nebo jestli mám po domácku vyrobit nějakou speciální přenosku. Kbydy stačila krabička tak nevím vůbec jak mu tam mám zavést napáječku s vodou..a jestli mu mám třeba vyříznout v krabici větší díru a překrýt jí plastem aby mohl koukat ven. Prosím poraďte co nejdříve.