ahojte lidi, prosím o radu....už asi dva roky mám párek zebřiček a oni mi né a né zahnízdit...mají snad všechbny druhy hnízd( košíčkové atd.) budek(uzavřené, polo-uzavřené, klasické) dokonce i hrníček ) krmím je základní směsí pro andulky+ vitamínové přípravky + proso v klesech, vaječnou míchanici, +zeleninu(papriku,žlutou,červenou,zelenou+petržel+mrkev+jablka+žabinec(ptačinec)
sušený pampeliškyatd...)
mají tam různé peovázky ,seno, hobliny, pyliny kokosové vlákna +peří os slepic(prachové)+psí srst, suchý mech, konnské žíně atd. stavebního materálu mají "kvantum"
Dobry den,zebricky chovam asi rok a a z jednoho paru mam jiz 10 mladat.Druhy par ale bohuze ne a ne privest na svet mladata.Dokonce jsem je premistila z jedne voliery do druhe,aby meli klid.Ale stale nic.Takze prikoupim jeste jednu samici a uvidime.Treba se to pri zmene partnera podari.
Chtělo by to vyfotit bez svícení na těch fotkách té (samičky) je to jednou červený a podruhé žlutý zobák ale jestly má samice takový oražový zobák a samec červený tak je to pár
Já bych se taky přiklonil k samicím.. Když se kouknete na přírodní tak samec má ty líčka a všim sem si že u i dalších mutací tam furt známka po nich je, je to tam trochu tmavší..
Jednoduchý řešení bych viděl koupit samce u kterýho si budete jist a uvidíte sám..