pletivo maji v kde jakem zelezarstvi. Chcete li kupovat pres net, staci zadat do vyhledavace pozinkovane pletivo. Na velikosti ok a sile zalezi dle toho, co budete chovat za papousky
ja bych to přes net nekupoval ja sem to taky koupil a dopadlo to tak že asi 3 metry byly zoxidovane a střašně hodně navazované lepši je to koupit někde kde to mužete vidět
nejlepší je dojet si na burzu a tam si do koupíš nechci někomu vnucovat moje názory ale lepší podle mě je bodované než pletené a ještě je lepší dát silnější když pak chce člověk větší papouchy nemusí se potahovat novým silnějšám
Já si kupoval přes net od podstufka.cz a nemůžu si stěžovat, komunikace perfektní, zabalení taky a pletivo naprosto bez vad. Co jsem zjistil tak prodávaj i přímo na burzách.. A výhodu vidim i v tom že když to koupíte od nich můžete si rovnou objednat něco dalšího a máte to za jedno poštovné.. =)
no tak já ho kupoval na www.oploceni.eu
jsem snim moc spokojený a je tam velký výběr ,byl jsem si pro něj osobně a je to v pohodě člověk neměl bych strach každopádně poradí
Já vůbec nemluvil o tom že mě může zrezavět.. =) Já sem řikal že mé zkušenosti s tímto e-shopem jsou velice pozitivní a nebál bych se tam nakupovat.. ;)