Radku, u té první voliéry to máš zakryté čím, igelitem, nebo je to nějaký plast, lexan?
Tady jsou moje voliéry, jedna je 150x200x200 a zbývající dvě jsou 100x200x200 (šxvxh).
je to zadělaný lexanem na vrchu a na bokách první a poslední strana proti průvanu je celoročně a předek je jen přez zimu je to udělané s výce kusu jsou dycky 2 na sobě dlouhé 2m přes jeden box a je to zdrátovaná zvlášt k tomu a potom celé pole ke klecy 9kráty dole uprostřed nahoře a to prostřední pole překrývají půlkou latky stěh vedlejších polí takže stačí odělat 21 drátu a sou stoho tři pole 200x180 a na zimu se to zase přidrátuje chtěl sem to původně koupit celou tabuli lexanu ta by vyšla na celý předek a zbytek co by se odřezal by byl na střechu ale celá tabute stojí kolem 3000kč a za ty odřezané kusy chcou 100kč/ks bez ohledu na velikost vybral sem si tabule aby měly 2metry na délku a potom aby vyšly 2 na sebe na těch 180 a mám to na celé voliéře za 1000kč.Voliéru jsem stavěl po velkých prázdninách a vyšlo mě to celé asi na 3000kč
Pro příští zimu uvažuju nad tím lexanem taky, nyní to mám zakryté pevným igelitem, ale když je vítr, tak ten igelit mlátí do pletiva. A jde mi i o dlouhodobější využití zakrytí, igelit vydrží tak dva roky a potom se může vyhodit, lexan nebo nějaký plast vydrží deset, patnáct let? Možná i dýl. Díky za inspiraci, přes léto se na to vrhnu.
vydím že ste taky ze zlínského kraje tak se zajděte podívat do kroměříže ke korbelovy tam sem ten lexan koupil záleží jak kdy kolik tam toho budou mít a jaký rozměry ale záleží na vás jestly to chcete celé vjednom nebo s více kusů ještě přikládám fotku jak to vypadalo pře stavbou