na prouzky jsem nekoukala vcera jsem je vypustila do vetsi voliery tak musim pockat az si zvyknou a pujdou bliz k pletivu ale vcera sedeli u dvirek a tak treba se mi to povede mela jsem fotky ocasku ale ty jsem vymazala.no sedi u sebe furt.vcera¨kdyz jsem je tam vypustila tak sediva sedela na zemy asi byla zblbla a tak tam byla 20minut a zluta u ni a pak se pridal i andulak ale po 20 minutach uz litala s nima.proste kam jde sediva jde lutino.jo kdyz bylo teplo tak to jsem na ne koukala a furt si smejdily pod pirky ale vic to delala lutino.
Na jaře jim dejte budku a uvidíte, typuji že máte pár.Pozor ale pokud ta vaše andulka je samice, dělala by peklo. Jestli je to samec tak v pohodě, ale samici dokupte samce, snůšku korel by ničila, a když ne ji, tak zabije mladé
tak k tem mim korelam ted jsem je pozorovala z okna a ten lutino te sedive probira pericka na krku tak asi to bude kluk ten lutino no uvidime na jare jak se bude chovat
Na burze ve Vodnanech nam jeden chovatel řekl,že u lutin se to pozná podle spodní strany letek.Samičky by tam měli mít žluté vlnky.Ze mu to zatím vychází na 100 procent.A u mě to taky vyšlo