Aktuálně: 3 721 inzerátů210 096 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

andulky- párování

anonymní (neregistrovaný) 29.12.2008, 17:22:00 xxx.xxx.6.158
zdravím, měl bych takový dotaz, asi 5 roků mám andulky. Na tom by nebylo nic divného, ale každý rok se ,všichni přepárují ani nevím která je spárované s kterou.Pouze jediný pár vydržel v páru několik let, ale všichni ostatní se pravidelně rok co rok přepárují. Všude se píše,že andulky žijí v páru celý život.Tak jak to tedy je? díky
anonymní (neregistrovaný) 31.12.2008, 07:15:24 xxx.xxx.35.177
Píšete že ani nevíte pak která je spárována se kterou ... Není to spíše tak že v tom máte spíš binec? odhaduji že je nemáte ani označené kroužky abyste si byl více jistý s páry. celé je mě to nějaké divné, přece kontrolujete budky, koukáte na ně ... a to nevíte která hnízdí se kterou? Koulik jich máte? Já mám párů 8 a mám v tom teda jasno, nikdy se nestalo že by se přepárovali, andulky to běžně nedělají, partneři spolu bývají do smrti jednoho z nich. Můj názor je tedy ten, že v tom máte bordel
anonymní (neregistrovaný) 31.12.2008, 11:11:07 xxx.xxx.6.158
mám 10 párů a binec v tom nemám. Většina jich je okroužkované a vše si podctivě zapisuji.Ale to že se přepárují to je pravda! A vyznam se v tom dobře,protože se mi líbí, když je hejnko barevné, tak mám každou andulku jiné barvy.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.