Aktuálně: 3 721 inzerátů210 095 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

papoušek žako

anonymní (neregistrovaný) 16.12.2008, 15:51:03 xxx.xxx.47.254
dobrý den, mám trochu netradiční dotaz.
máme doma 4 měsíční mládě papouška žaka. chtěla bych se zeptat, po jaké době si asi vybere svého oblíbence v rodině. doposud se u nás spíše rozkoukával, ale nyní to vypadá, že více tíhne k partnerovi. ode mne si přestal dokonce brát i ovoce a oříšky z ruky. partner ale o papouška nikdy moc nestál, ale teď se do něho vyloženě zamiloval.byl to spíše můj sen, navíc já se o něho starám, čistím mu klec, doplňuji misky tak jsem doufala, že to budu já kdo bude jeho obllíbenec. jsem z toho poměrně rozpačitá, nevíte jestli může ještě změnit své sympatie? děkuji za radu
Erža (neregistrovaný) 17.12.2008, 10:26:43 xxx.xxx.34.162
to těžko říct jestli se změní říká se že si oblíbí vždy druhé pohlaví nebo spíše chlapa,záleží kdo s ním tráví více času kdo si s ním povídá a věnuje se mu nejde jen o čištění klece a dávání žrádla je to velmi inteligentní zvíře já byla na mateřské a byla jsem s ním furt a jen přišel přítel z práce byl jeho ted je zase převážně s malým jsou mu tři roky malýmu, a furt něco vymýšlej předháněj se kdo dřív pozná reklamu a tak,My máme asi zvláštního žakouška jednu chvíli je toho po pár týdnech druhýho on tak nějak bere všechny ale i přesto že se říká že nemá rád děti nebo jejich křik malej je jeho pán:-)ten si ho získal,zkuste se mu hodně věnovat učit ho a dávat znova pamlsky a uvidíte,pokud ani to nepomůže holt si vybral a vy s tím už nic moc nenaděláte chce to trpělivost a snahu

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.