Chtěll bych vás požádat o váš názor, co si myslíte, jestli jsou tyhle rosely pár. vždy na levé straně by měl být samec na 100%, ale ta samice napravo mi připadá tak nerozhodně, protože je dost velká, ale měla by mít užší zobák. A jsou to ptáci z jara.
Ja bych to taky reknul na dva samce,ale nevidel sem je spolu prat se a nazivo kdyz jsou uplne pri sobe se zobakma, tak je o neco sice nepatrne mensi ten, co by to mela byt samice.
A vi mi nekdo poradit jak by se to jeste nejako jinak dalo zjistit, napr. podle chovani alebo neceho jineho, ona je dost aktivni, kdyz jsem blizko u voliere nebo uvnitr, tak samec spis stoji a sleduje a ona si pobehuje. Strasne bych potreboval zjistit ci je to par, proteze kdyby ne aby jsem stihnul sehnat nahradu a pak aby se jeste dali dokopy, nez budu hnizdni sezona.
Čas postoupil a já v těchto mých dvou roselách pořád nemám jasno.
Stále jsou spolu, prozatím při andulkách a korelách, ale už budou mít hotovou novou voliéru, kde budou spolu samy.
Přikladám ještě nejaké fotky, možná je tam lepší detail. Prosím skuste to ještě posoudit.
-------------------------------------
samice