alexandr veliky
Sháním dobrého veterináře pro papoušky, nejlépe v okolí Havířova.
Děkuji Josef Ličák
Co se týče toho navykání, jak psal příspěvek hned pod dotazem, chce to opravdu čas, minimálně týden jej nechat být i 14 dní, jen na něj mlvit klidným hlasem, když vcházíte do jeho místnosti, ať předejdete úleku, kdyby jste jej překvapila z poza rohu např. a když mu dáváte krmení a provádět jen nutné doplňování krmení a po tom co si částečně navykne a zklidní se, tak zkoušet nabízet jeho oblíbené pamlsky, ale nečekejte, že si hned přijde na první pokus, spíš ho nechávejte ať si příjde pro něj on, než abyste přibližoval ruku k němu, tak snad se vám jej podaří brzo na sebe přivyknout , ale nečekejte "zázraky do tří dnů" chce to fůru trpělivosti. zvlášť když se jedná o staršího jedince, který měl už svoje nějaké návyky u předešlého majitele.
A k tomu veterináři já chodím k panu MVDr. Petru Gajdošíkovi, který má ordinaci v Hlučíně a nejsem si jistý jestli nemá i jednu ve Vítkovicích, má atestaci jak na ptáky, tak na terarijní zvířata a dopoledne dělá zvěrolékaře v zoo Ostrava, takže zkušenosti má. Já jsem s ním spokojen a můžu jenom doporučit.