Já ho tedy nepoužívám, ale jsem si jistý, že na papoušky to vliv mít nebude žádný. Ale na druhou stranu si nejsem jist jestli to bude mít vliv na myši. Já s hlodavci bojuju jedinou cestou, a to pastičkama. Neustále jich mám nalíčenejch 5 a když je invaze velká jako napodzim, tak se třeba chytne za 3 dny 8 myší a je zase klid. Nějaká ta myška se objeví vždycky, ale není to nic hrozného.
potkani jsou sv....e letos mi roztrhali samce rosely pestré kterému byli 3 roky poprvé letos se tomuto páru vylíhlo mladé a tak sem doufal že příští rok,ale stačil jeden potkan a bylo po všem :-((((( a nyní je mám u druhého komplexu volier.nalíčil jsem truhlík a dal jsem tam velký jed na krysy a uvidím letos jsem už dva zabil a pořád tam sou at mate všichni takovýhdle skušeností co nejméně
rozhodně souhlasím, že potkani jsou nejhorší díky nim jsem přišel o všechny ptáky v zimovišti.venku mě zatím obtěžují jen myši těm jde jen o to, aby se najedli.Ptákům vůbec nevadí. Kolikrát jsem viděl ptáky a myši jak hodují vedle sebe a vůbec to nikomu nevadí.dokonce ani neutečou když mě uvidí.Ještě k tomu chytání, nejlíp se mi chytají myši,tam kde mám krmení,Stačí dát belík vedle něčeho, po čem můžou lehce vylézt a do belíku trochu slunečnice. Myši do belíku vlezou, ale ven se již nedostanou.Pak už jen stačí zavolat kočky a vše je vyřešené.
Odpuzovač myší jsem měl a ještě nikde v šuplíku mám. První týden myši vymizeli ale pak sse zase vrátily a už se tam drželi. Problém je v tom, že levnější odpuzovače nemají změnu frekvence a tak se na ní myši zvyknou a po nějakém čase jim nevadí. Stejně tak je to i s jedem, na který si vytvoří protilátky. Co jsem slyšel, tak odpuzovač za 880Kč, který se dá zakoupit zde http://www.deramax.cz/select_det.php?id_vyrobek=51&z=0&odkaz=1&skupina_back=9&klic=&kod=&od=0&do=100000&razeni=Kat_cislo&rozsah=&parents=-1,9 myši vyžene tak, že se už nevrátí. Musí být tedy zapojený stále. Ptákům nevadí to můžu potvrdit také. Ono to vlastně ani nejsou myši ale rejskové.