Zdravím, kolik nových vláken můžeme ještě od Vás očekávat? Už jste založila 2 a to N.tyrkysová a N.modrohlavá a dnes tohle. A úplně zbytečně nebo se to dalo spojit v jedno! A tento dotaz patří do inzerce a nebo do vlákna, které je už založené jen pár řádků dolů! Nevím, ale přemýšlení bolí? S pozdravem Zappe
Děkuji za poklonu. Nevadí mi to jak si to myslíte Vy, ale vadí mi, že stránky diskuse se načítají víc a zbytečně! A být na Vašem místě, tak než nesmyslně vypisovat, tak raději si sedněte ke knihám a nebo k netu a studujete. To není nic špatného. S pozdravem Zappe
Já jsem myslela že fórum je o tom, že když někdo potřebuje poradit tak tam napíše…a je mezi vámi dost zkušených chovatelů, kteří rádi poradí,a podělí se o své zkušenosti z jinými.,ale bohužel jsou tam i arogantní a vulgární jako Vy…Tímto končím🤗
ale bohužel jsou tam i arogantní a vulgární jako Vy…
No je vidět, že ty Vaše nedostatky a neznalosti jsou v každém směru a pak kopete kolem sebe jako tonoucí! Ano fórum je o diskusi, ale není to FC! A to z něj právě děláte(né jen Vy), ale je možné, že i nevědomky🤔. S pozdravem Zappe
Dobrý den, scháním samičku neofemy tyrkysové - přírodní zbarvení. Nejede někdo z chovatelů v neděli 13.4.2025 na burzu do Přerova, že bych jí koupila?
Máte zcela nevhodnou klec a chcete množit ? Navíc jste nedala požadovanou fotku z boku, takže není vůbec jisté, že máte tyrkysového 1,0. Klidně to může být 0,1 modrohlavá, nebo i nějaký kříženec NM x NT…OMG, chudáci ptáci