Aktuálně: 2 567 inzerátů233 967 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Odčervovací přípravek

Anonymní (neregistrovaný) 10.04.2025, 13:25:46 xxx.xxx.264.55

Dobrý den nevíte jestli existuje přípravek na odčervení který by účinkoval zároveň i na parazity v peří? Vnitřní a vnější. Koupil jsem žaka, zatím je v karanténě a je to dost plašan. Byl z docela špinavých podmínek a dost se obírá, mám podezření na parazity v peří. Jenže je to velký plašan a odchyt a postřik nepřipadá v úvahu, stresovat ho nechci aby se mi neoškubal. Existuje něco na tyto případy?

zjarda
zjarda 10.04.2025, 16:44:57 xxx.xxx.139.178

Zdravím, tak i o tomto bylo už napsáno dost a dost! Lidé, prosím čtete, hledejte. S76 a taky vhodnou alternativou jsou například léky Ivermektin, Levamizol nebo Fenbendazol. A výhodou pro Vás je, že je vodorozpustný, takže do pití dle návodu!  Mimochodem, ten Žako, by se měl vodou rozprašovačem sprchovat kvůli kvalitě peří…jak to chcete dělat, ovšem když se bude koupat sám, tak máte po starostech.  S pozdravem Zappe 

PS: https://pommovi.webnode.cz/nemoci-papousku/

Anonymní (neregistrovaný) 11.04.2025, 08:41:54 xxx.xxx.264.55

Díky, ta S76 vypadá jako to co hledám. Pokud to chápu správně tak podáním ve vodě likviduje i parazity v peří ano?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
  • +
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.