Musí se to rozdrtit a dobře zamaskovat.
Podání prášků
Pokud má dietu tak něco dietního co jí chutná. Ale nejsem si jistý jestli kočka zakladatelky má dietu…

Kočkomile, nepořizujte si kočku.
Jsou situace, kdy se kočka musí podrobit Vaší vůli. Nebude se kočky ptát, jestli chce do přepravky, na veterinu nebo jestli si chce vzít prášek.
Dát prášek do jídla nemáte jistotu, že kočka daný prášek sní a především v daném množství. např. dávka antibiotik se stanovuje podle váhy kočky (a ne podle toho, že se jedná o kočku).
Někdy prostě není zbytí a kočce prášek musíte podat - pokud nemáte zkušenosti není to lehké, ale časem získáte zkušenosti (když jsi uvědomím, když jsem kocourovi podávala prášek poprvé a nyní naposled - značný rozdíl.)
Do určité míry je možné respektovat kočku, ale nemůže kočce dovolit, aby Vám z bytu udělala kulničku na dříví.
Kočkomil:Musí se to rozdrtit a dobře zamaskovat.
Jenže kočka má vynikající čich. Takže nezamaskujete.
Znovu se ptám - kolika zvířatům - speciálně kočkám - jste už podal tabletku? Myslím úspěšně. Nebo tady jen tak filozofujete o něčem, čemu vůbec nerozumíte a nic o tom nevíte?
Nechci sdělovat své osobní údaje takže nebudu se vyjadřovat.
Osobní údaje? Kolika zvířatům jsem podal tabletu? Takže přeloženo - zkušenost nula.
A to já klidně napíšu, že těch podaných tablet bylo v řádu desítek. A co jsem tím o sobě prozradila?

Kočkomile, pokud něco doporučujete nebo nedoporučujete, tak musíte mít zkušenost. Já také neposkytuji rady, o seskoku padákem, protože tu zkušenost nemám a s mým strachem z výšek ani mít nebudu.
P.s. Vaše rada je škodlivá - uvědomte, že prášky mají určité dávkování a je v některých případech nutné dodržet, míru léku předepsaného veterinářem. (např. já jsem si to minulý srpen nemohla ulehčit, když jsem musela mladšímu týden podávat léky - v určité dávce.)

Kočkomil:Nechci sdělovat své osobní údaje takže nebudu se vyjadřovat.
co to má společného s osobními údaji?😏buďto máte ,nebo nemáte zkušenosti s podáváním léků…myslím,že jste ještě žádné kočce lék nepodával..jinak byste takhle neradil..