👍
Fotky koček

Jj Guliver i Domingo jsou ragdoolové
A Mates a Mia jsou jaká plemena? Mates se mi zdá jako orientální krátkosrstá ale nevím.
Oba dva ragdollové jsou moc krásní.

Mates i Mia jsou nalezenci, úplně normální kočičáci. Jestli v nich koluje ušlechtilá krev vědí jen oni😉
Tak to jo👍
rapotačka:Kometa je skvělá. A umí poradit.
👍 souhlasím!!..kometa je skvělá..zvířatům rozumí a vždycky dobře poradí 👍😉🌹
Tolik chvály si snad ani nezasloužím. Děkuji.

Našich 5 nalezenců.Blonďák,Čertík,Emil,Moráček Zrzek.

Zrzavce já ráda😍
Emil si asi zažil svoje. Ale nakonec měl štěstí. Na vás.
Jeje, samí kocouři?😀...já mám 5 koček.. kromě britky Viktorky,také nalezení..nejmladší kočičku Mínu čeká příští týden kastrace 👍..už to nemůžu vydržet 😂😂..doktor se hodně smál, když jsem mu to vyprávěla při objednávce😂
Hezké kočky
Chudák Emil.. ten asi zažil hrozné věci…😥..čertík je jako moje kočka Sofie 😀..

Ta devítka dokonalá
Dublinbarzoj:Ta devítka dokonalá
😀 díky..to byla už dřív koťata,jednou a naposledy ,od nalezené kočky..hezky se mi koťata poskládala za dveře 😀
Bezva pětka👍

Emila nám někdo hodil na dvůr před třemi lety před Vánocemi.Oči úplně zalepené a se zalomeným kusem ocasu,ale nesmírně mazlivý a přítulný.Hned jsme mu domluvili veta,ten mu vyčistil oči,zjistil,že jedno už vlivem zánětu vyteklo,ale slzné kanálky mu fungují tak mu s tím ani nic nedělal.Dal jen antibiotika.Ten konec ocasu mu upadl sám.No a vloni přišel se strženým ocasem,ani nevíme,co se mu stalo.Nejdříve to vypadalo,že by se mu to mohlo zahojit,ale nakonec mu ho musel amputovat.Přesto všechno je s každým kamarád,rád se chová.Jakmile se člověk objeví venku,už ho má u sebe a už stojí na zadních a chce chovat.Dokonce i v autě jezdí jen na sedačce a k vetovi chodí v náručí.Prostě přes to všechno kámoš největší.
Tuhletu nalezenou Micinu si vzal zase syn.
…ta Micinka je krásná 😀🤗🐱…chudák Emil..ale teď už ho snad nic nebolí,vypadá spokojeně..

Ne nebolí,ocas už mu krásně zarostl a máme malého rysa.