Aktuálně: 2 698 inzerátů230 242 diskuzních příspěvků18 554 uživatelů

Čmelín

Anonymní (neregistrovaný) 21.03.2025, 19:29:25 xxx.xxx.150.81
kometa:

A to se má lupus stydět za své znalosti? Já si to vygůglila a jsem zase chytřejší.

To už snad ani nejde aby jste byla chytřejší. Vždyť vy víte všechno. 

Ps:Zemřela mi stará vlaška, nevíte proč? 

Anonymní (neregistrovaný) 22.03.2025, 06:10:02 xxx:xxx.ad29:e591
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 21.03.2025, 19:29:25

Už se na to nemohla dívat.

Tom50
Tom50 22.03.2025, 07:15:30 xxx.xxx.139.254

Prosím anonymy aby to tu neplevili nesmysly a prosím admina o smazání. Zdejší anonymové jsou přesně tací jak o dnešních, hlavně mladých lidech smýšlím. Tupci schopní jen krátké holovětné štěky, žádnou myšlenku, natož hlubší nemají a i kdyby měli, jsou líní psát.

Tap
Tap 22.03.2025, 19:47:58 xxx:xxx.262e:b9cc

Víte, anonymové tady nebývají mladí lidé. 
Ale většinou starší nerudní chovatelé, kteří mají vždy pravdu.
Na romány většinou nemají to správné střevo.
Když sem chodilo dítě, docela nedávno, byly reakce dospělých
na něj opravdu na zvracení. Nechutné. 
Takže jak může mladý člověk psát obsáhlejší texty,
když je tu ihned vždy dehonestován?
Je logické, že mládí nemůže mít tolik zkušeností, znalostí.
Ale to, co některé nejmenované předváděly, to nikdy nezapomeneme.
Tome, vy máte co napsat, ale u vás je to zase opačný případ.
Někdy méně je více.
My sami psát stručně neumíme - učíme se to stále.
Obdivujeme všechny, kteří se umí vyjadřovat stručně, jasně,
ale hlavně - při tom všem - výstižně.
Chovu zdar. 

Tom50
Tom50 22.03.2025, 20:39:39 xxx.xxx.139.254
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 22.03.2025, 19:47:58

Díky za připomínku, ale znáte to jistě o starém psu a nových kouskách.

Možná to byl překlep, ale asi ne, napsal jste tři koncovky, že šlo o ženy. Píšete, že sem zašlo dítě, asi vaše a že tu na něj byly nějaké madam - užil jste plurál a ženský rod - ohavné. Jenže sem chodí jediná včelařka drvodělka a to je tak hodný člověk, že nevěřím, že ona něco spáchala. A už vůbec na dítěti! Ale občas sem vleze kometa, ta včely nemá a vysírá jinde, asi se nudí a chodí někdy + pár zavilých feminstek, sem a je lepší se jí vyhnout a neragovat na takové nešťasníky. 

Takže. Nedíval jsem se do profilu kdo jste. Jestli vaše dítě chce chodit sem do včelařiny, nikdo tu na něj nebude ohavný. Naopak, každé mládí je vítáno. A můžete si všimnout, že pořád dokola opakuju tazatelům to samé, stačilo aby se to prostě naučili. Ale někteří už asi mají mozek tak zničený technologiemi - viz přiložené audio, že je to furt dokla jak u xxx na dvorečku a někteří pořád tápou.

M.S. je stručný a z větši jeho příspěvků doslova prýští nejasná nejednoznačnost.

Včelařina je nejlepší ze všeho. Vymyslel jsem bonmot:

Včelařina je obor zemědělství. Jestli je orat a sít učňák, chov dobytka je maturita. Ale chov včel, to jsou dvě vysoké školy!!!!

---------------------------

Nemůžu za to, že svět vidím ("trpím" tím od dětství) v nejširších souvislostech. Nemám o sobě nijak přehnané mínění, nemám vysokou školu a nemám dokonce ani maturitu. Ale když věci chápu já a druzí, často mnohem vzdělanější, nechápou, měl jsem celý život za to, že přece nemůžou být tak blbí, když mají ty vysoké školy a maturity, že mě tudíž chtějí nas.at a předstírají, že nechápou úplně jasné věci. Že to je asi jinak jsem zjistil po celoživotním vztekání s nechápavci. Až jsem narazil na následující audio a doporučuji všem si to poslechnot celé a do konce. Pak asi mnohým vylezou oči z důlků, jak mladí nemůžou chápat souvislosti, natož širší souvislosti. Oni jsou sice vzdělaní, ale jen v nějakém úzce profilovaném oboru a stran světonázoru a celkového rozhledu jsou úplně vymletí.

By bylo super poslechnout si tohoto doktora ve více pořadech. Dokonale jsem poznal, že je pravda co říká, spíš je to s mladými a dětmi ještě mnohem horší. Video je staré 7 let a i jen za tu krátkou dobu je už jasné, že se potvrzují jeho prognozy.

https://www.youtube.com/watch?v=1z2glZ8ApOQ

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.