Chovatelské sny
Gazda Miroslav
Moc jsem si přála Alexandry velké ty už na mě čekají během července mi zavolá chovatel a pojedu si pro ně.Voliéra už se buduje.
A další sny jsou aby ve společné voliéře byli rosely pestré-harmonizující pár až na to že samička rozbila vajíčka a teď nechce na sebe pustit samce,ale jinak se krmí a pořád jsou spolu-každý chovatel mi říká ať je prodám,ale já to s nimi ještě chci zkusit ti papoušci
mě na tolik okouzlili že nemám srdce na to abych je prodala.A k nim chci dát papoušky vlnkované mám 7 párů rozdělených do 3 menších voliér a mým snem je to aby rosely a andulky byli spolu v jedné voliéře.I když mi nebudou rosely vyvádět mladé chci si je nechat.Znám lidi kteří tyto dva druhy papoušků chová a jsou v pohodě.Moji jsou klidní a neprojevují známky agrese proto si myslím že by mohli být v jedné voliéře spolu.Chtěla bych aby jste napsali svoje názory na mojí situaci.Voliéra má rozměry d-3m,v-3m a š-2m.Asi mi napíšete že je ta voliéra malá,ale chci to zkusit.
A taky si ještě přeji Alexandry čínské-ale to až udělám maturity příští rok a budu si vydělávat peníze a to už rovnou postavíme s tátou zděné voliéry zimoviště+výlety.
A co jsem dělala proto abych si splnila sen s Alexandry velkými-chodím každý den po škole na brigády a víkendy.A to mi hodně pomohlo.Nechci aby mě rodiče pořád financovali tohle je můj zájem a koníček když si sama na něj vydělávám mám z toho krásný pocit vím že to dělám pro papoušky které tak miluji.
Přeji všem chovatelům aby se jim dařilo a splnil se jim každý sen protože sen o papoušcích je to nejkrásnější.